کد مطلب: 74835
شاطري ما كمتر از"عماد مغنيه"نبود+عکس
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 649
به گزارش سلام لردگان به نقل از رجانيوز، حاج حسن با نام مهندس حسام خوشنويس معروف بود، اما نه ميان ايرانيان كه بيشتر او را اهالي جنوب لبنان ميشناختند، نه حتي شيعيان، مسيحيان اين ديار هم حاج حسن را خوب ميشناختند. وقتي كمر همت بست براي بازسازي لبنان و خرابيهاي به جاي مانده از ددمنشيهاي رژيم صهيونيستي، برايش شيعه و سني تفاوت نداشت؛ از خانههاي روستاهاي شيعه نشين گرفته تا كليساهاي مسيحيان آن ديار، همه دست همت اين سرباز سبكبال ولايت را ديده بودند كه چگونه بيادعا مشغول آباداني سرزمينشان است.

البته فرماندهان ارشد رژيم صهيونيستي هم او را بهتر از ما ميشناختند، هر زمان كه در مرز فلسطين اشغالي و لبنان چشمشان به "مسجد قدس" ميافتاد كه شبيه به بيت المقدس در دل "پارك بسيار زيباي ايرانيان" بنا شده است، داغشان تازه ميشد و همين بود كه به دنبال انتقام از معمار آن بودند و چه ناجوانمردانه حقد و كينه خود را به اين "سردار سازندگي و آباداني" نشان دادند.

"حاج حسن" اگرچه سردار بود اما سر داد نه در ميدان جنگ كه در كارزار سازندگي و آباداني؛ مدتها بود كه رداي خدمترساني به مظلومان لبنان را به تن كرده و جاي جاي اين ديار را با دستان پرتوان خود آباد كرده بود.
بيراه نگفتهاند كه شهادت لياقت ميخواهد و عجيب نيست كه اين سينهزن و مياندار هيات شيعيان بيروت و ندبهخوان جمعههاي آن، با پهلوي زخمي به استقبال فاطميه رود.
نوشتن از "حاج حسن" براي كسي كه او را نديده و نشناخته بودند آسانتر است؛ وصفش را شنيده و قلمي ميكنند؛ اما وصف حاج حسن ما را بايد از زبان "سيد حسن نصرالله" شنيد.

شاطري ما كمتر از "عماد مغنيه" نبود
در مراسم تشييع پيكر شهيد حاج حسن شاطري، حجت الاسلام و المسلمين پناهيان سخنان كوتاهي را در توصيف اين شهيد بيان كرد.
متن كامل سخنان پناهيان كه همراه با بغض و حزن خاصي بيان شد، در ادامه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
...در رثاي سردار مخلص نازنيني مثل آقاي شاطري حرف بزنم؛ نميدانم خوشحال باشم که اين چند سال با ايشان آشنا شدم يا ناراحت باشم؛ خدا شاهد است از ديروز که خبر شهادت ايشان را شنيدم کاملاً افسرده شدم؛ خدا شاهد است عطر و بوي بعد از عمليات فتحالمبين و بيتالمقدس که خبر رفقاي شهيد را ميدادند، در جانم زنده شد. بعد از دفاع مقدس چنين حال و هوايي نداشتم.
چهار پنج سال پيش من در سفارت لبنان با ايشان آشنا شدم. در سفرهاي بعدي که ميرفتم فقط به عشق ديدن ايشان بود که ميرفتم. منتظر بودم کي ميآيد که با ايشان حرف بزنم و نگاهش کنم. آدم اهل عمل و اهل اخلاص؛ خيليها به خارج از کشور ميروند يا بوي خارج از کشور به مشام اينها مي خورد، عوض ميشوند.امام جماعت محترم مسجد ميگفت که نگاه ميکردم دعاي کميل آن گوشه نشسته - کسي که سالها خارج از کشور است و در حال و هواي سواحل مديترانه است - ديدم آن گوشه نشسته و دعاي کميل ميخواند و زار زار گريه ميکند. يکي از رفقا چند وقت پيش مهمانش بود، ميگفت كه در ماشين ميخواستم با ايشان حرف بزنم اما ذکرهايش تمام نميشد. آدم عمل و اخلاص بود.
واقعاً به خانوادهاش تبريک مي گويم. به پسرشان و بچههاي ديگرشان که چنين عضو خانوادهاي داشتيد که تقديم خدا کرديد؛ شما قلبتان آرام باشد كه مرگ او را شهادت قرار داد. همه ما ميميريم ولي معلوم نيست چگونه ميميريم.

در پارك ايرانيان لبنان در مرز لبنان با فلسطين اشغالي
خدايا تو شاهد باش شهيد ما به دست اشقيالاشقيا كشته شد
ولي خدايا تو شاهد باش که شهيد ما به دست اشقي الاشقيا کشته شد. خيلي مهم است به دست چه کسي کشته ميشويم، براي اينکه آنهايي که اسم شمر و يزيد روي خودشان ميگذارند آنها حاجي ما را کشتند.
در ايام تقريبي سالگرد شهادت شهيد عماد مغنيه هستيم، شاطري ما کمتر از عماد نبود و جايگاه ويژهاي داشت؛ در غربت و خلوصش همين بس که نميشود خدمات پنهان او را گفت.
خدا شاهد است يک موي شهيد شاطري در بدنه مديران جامعه ما باشد يک هفته طول نميکشد حضرت ظهور خواهد کرد. من به همه احترام مي گذارم ولي فاصله ها زياد است اين را باور کنيم.
نوش جانش که همه خوبيهايش را غريبانه با خودش برد
شهيد شاطري کس ديگري بود مي برد ما را تا مرز اسرائيل مي گفت من اينجا را آسفالت کردم جاده ها را نگاه ميکرديد، احساس ميکرديد با دستهايش دارد آسفالتها را مرتب مي کرد. با عشق کار ميکرد. فضايل و خدماتش را نمي شود گفت، اين هم نوش جانش که همه خوبيهايش را غريبانه با خودش برد.
از محل مأموريتي كه داشت، يک حرفي زد و به من گفت: "فلاني تو بايد اينجا بيايي که چگونه آقا (رهبر انقلاب) دلها را تسخير کرده است، بايد بياييد اينجا ببينيد چند تا کارگردان را بياور اينجا" خدا شاهد است هر روز منتظر تماس ايشان بودم. ديروز مداوم زنگ ميزدم که ببينم ميتوانم ايشان را پيدا کنم، در همين زنگزدنها و اضطراب، يکدفعه پيامک آمد که شهيد شاطري به خدا پيوست.
کسي که براي خدمت به شيعيان مرز نداشت /از نوادري بود كه ميتوانست انقلاب، امام و آقا را به جهان معرفي كند
من ميخواهم به خانوادهاش تبريک بگويم و به مقام معظم رهبري تسليت؛ به آقا ميگويم: يکي از نوادر کساني که ميتوانست شما، انقلاب و امام را به جهان معرفي کند از دست داديد و به اين سادگيها جاي ايشان پر نميشود. ميخواهم به امام زمان تسليت بگويم و بگويم کسي که براي خدمت به مظلومان شيعه مرز نداشت از دست داديد. به اين سادگي جاي ايشان پر نميشود مگر به عنايت شما و اشکهاي شما و خون خود اين شهيد و مدد اين شهيد که عنايتش بر سر همه ما باشد.

بر دست دوستان
در مراسم تشييع پيکر سردار شهيد حسن شاطري كه علي رغم عدم اطلاع رساني مناسب با حضور گسترده مردم برگزار شد، سردار سرلشکر جعفري، سرلشکر قاسم سليماني، سردار حسين سلامي، حجج اسلام سعيدي، صديقي، صمدي آملي، پناهيان، وزير امورخارجه و جمعي از همرزمان شهيد حضور داشتند.
پيکر اين شهيد بزرگوار پس از تشييع در تهران با انتقال به زادگاهش سمنان، روز جمعه پس از اقامه نمازجمعه در گلزار شهداي اين شهر به خاک سپرده مي شود.
سردار شهيد حسن شاطري رييس ستاد بازسازي ايران در لبنان از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود که در امور مهندسي جنگ، راهسازي و جاده سازي در مناطق جنگي فعاليت داشت.

وي پس از جنگ تحميلي نيز در افغانستان و سپس بعد از جنگ ??روزه رژيم صهيونيستي عليه لبنان، در جنوب اين کشور مسئوليت هيئت ايراني بازسازي جنوب لبنان را برعهده داشت.
سردار شهيد حسن شاطري روز سهشنبه به دست مزدوران رژيم صهيونيستي به شهادت رسيد.